fbpx

30 min. (Funky Kidz 3-5 år) (Jumps & Turns)

kr1.500,-

  • pr semester

45
minutter

kr1.600,-

  • pr semester

60
minutter

kr1.700,-

  • pr semester

75
minutter

kr1.800,-

  • pr semester

90
minutter

kr1.850,-

  • pr semester

Drop in
45/60 minutter

kr150,-

Drop in
75/90 minutter

kr200,-

Drop in
Kundalini Yoga 90 minutter

kr250,-

Privattime/
PT 60 minutter

kr750,-

Privattime/
PT 90 minutter

kr950,-

Zumba 15 ganger HØST 2019/
60 minutter

kr1.700,-

Zumba 4 ganger i JUNI 2019/
60 minutter

kr399,-

Kundalini Yoga 6 uker Hemnes. Oppstart mandag 29. april 2019/
90 minutter

kr 1.350,-

Kundalini Yoga 15 uker Oppstart tirsdag 13. august 2019/
90 minutter

kr 3.375,-

Kundalini Yoga 15 uker Oppstart torsdag 15. august 2019/
90 minutter

kr 3.375,-

Flergangsrabatt:
10% rabatt på klasse nr. 2
20% rabatt på klasse nr. 3 osv.
Maks pris kr 6.650,-

Rabatten gjelder den rimeligste klassen.

Søsken-/familierabatt:
10% rabatt på søsken/foresatt nr. 2, 3 osv.

Flergangsrabatten og søsken-/familierabatt gjelder ikke Kundalini Yoga kursene.

Påmelding til kurs er bindende:
Avmelding etter første kursuke koster kr 200,-
Avmelding etter andre kursuke koster kr 300,-
Deretter FULL KURSAVGIFT.
Hvilke(n) klasse(r) passer for meg?
Klassene er aldersinndelt: 3-4 år, 5 år, 6-8 år, 9-10 år, 11-12 år, fra 13 år og oppover. Fra 13 år og oppover er klassee også delt opp i nivåer.
Vi plasserer eleven på riktig klasse utifra fødtselsår, - og fra 13 år og oppover utifra nivå.

Barnedans fra 3 år
I disse timene får barna ufolde seg gjennom lek og moro, samt at vi integrerer de grunnleggende elementer fra klassisk ballett. Det er fokus på motorikk og koordinasjon. Barna øker også sin bevissthet om seg selv, rommet og å forholde seg til hverandre i gruppa. Fokus på mestringsfølelse og danseglede er vesentlig hos oss.

Funky Kidz (NYHET! 3-5 år) (6-8 år)
Artig, kreativ dansetime der vi jobber med dynamikk, - alt fra raske, rolige og robotaktige bevegelser til musikk i pop- og hip hop-sjangeren. Barna lærer coole trinn og triks samt får anledning til selv å være kreativ og komme med egne ideer. Mestringsfølelse står sterkt i fokus, og magiske ting oppstår :-)

Jazzballett fra 6 år og oppover
Fartsfylt dans til tidens popmusikk . Vi gjør oppvarming, trener på teknikk, lærer dansekombinasjoner, tøyer og styrker. Det finnes flere stilarter innen jazzdans: lyrisk jazz, street jazz, musical, show, funk etc. Hos oss får du lære alle disse stilartene.

Hip Hop fra 6 år og oppover
Stilart som oppstod i gatemiljøet. Inspirert av gettoens kultur i Amerika. Stilarten har utviklet seg i mange retninger: Poping, Locking, Tutting, Funk, Electric boogie etc. Timen består av oppvarming, isolasjon, styrke, uttøying og masse kule dansekombinasjoner.

NYHET! Hip Hop Fusion fra 13 år og oppover
Hip Hop Fusion er en klasser der vi jobber med ulike stiler innen hip hop. Eksempler: Vouge, Waacking og House.

Nyhet! Jumps & Turns
Jumps & Turns er en teknikk-time med spesifikk trening for hopp og piruetter. Vi har fokus på personlig utvikling, og trygg utførelse. Anbefales at man har varmet opp før timen.

Contemporary Jazz
En jazzklasse som grenser mer mot det moderne uttrykket. Hovedfokus er på jazzteknikk med innslag fra den moderne sansestilen. Blant dem jobber vi med den moderne dansestilen Horton, som er veldig styrkende og forbedrer dansernes teknikk og flexibilitet. Det legges stor vekt på ulike kvaliteter i dansen.

 
Klassisk ballett fra 6 år og oppover
Danseform som oppstod på 1600-tallet. Tradisjonen tro fokuseres det på teknikk, smidighet, styrke, eleganse og balanse. Vi lærer posisjoner, retninger, piruetter, hopp, stilarter, takt og rytme. De aller yngste har fortsatt noe lek integrert. Etterhvert som en øker i nivå og aldersgruppe blir klassen bygd opp etter alt som en ballett-klasse skal inneholde etter tradisjonen (barr-øvelser, senterwork og diagonal). Meget bra trening for kroppsholdning og kroppsbeherskelse. Klassisk ballett er basisen for ALL DANS, og dermed essensiell for de som vikelig ønsker stor fremgang i alle dansens sjangere. Videregående danser også tåspiss.

Tåspiss fra 11 år og oppover
Forlengelse av klassisk ballett. En må ha danset klassisk ballett en god stund og opparbeidet seg den nødvendige styrke. Minimum alder er 11 år forutsatt at du trener klassisk 2 ganger pr. uke da det kreves stor styrke og teknikk for tåspiss-dans.

Moderne ballett fra 9 år og oppover
Her bruker en hele kroppen på en dynamisk måte slik at en oppnår avstemte men energifulle bevegelser. Teknikken utnytter tyngdekraften og en lærer forståelse av motsetninger i bevegelse og dynamikk; "fall/recovery" og "contraction/release". Martha Graham var en av de første eksponentene for denne danseformen i 1920-åra. Senere kom Merce Cunningham, Josè Limon m.fl. Spennende og annerledes trinn- og dansekombiasjoner. Mye rom for egne tolknnger, emosjoner og uttrykk.

Stepping fra 13 år og oppover
Stepping er lek med rytmer. I steppeklassene lærer man å lage lyd/rytme til musikken med føttene. Lydene forsterkes ved hjelp av steppesko som har jern på tåpartiet. Steppedans er god trening for utvikling av rytmeforståelse, kroppsbeherskelse og balanse. Veldig artig trenings-/danseform.
NYHET! Klassisk ballett VOKSNE NYBEGYNNERE
KLASSISK BALLETT for VOKSNE ABSOLUTT NYBEGYNNER. Du lærer klassisk ballett helt fra scratch. Grundig innføring i det aller mest elementære der ingen forkunnskaper trengs. Upretensiøst og morsomt. Fantastisk trening der du bruker muskler du ikke visste at du hadde :-) Velkommen!

Klassisk ballett VOKSNE LITT ØVET
Vi tilbyr også viderekommende kurs for deg som har gått en stund, og for deg som tidligere har danset klassisk ballett, men har hatt noen års pause. Det er aldri for sent å ta opp tråden igjen :-)

Jazz voksne
Egne klasser for VOKSNE NYBEGYNNERE. Timen starter med diverse oppvarmingssekvenser, - deretter settes det sammen artige, coole og snertne trinn i en enkel dansekombinasjon. Upretensiøst og morsomt :-)

Voksen Moderne Workshop
Her jobbes det i utgangspunkt med Jannes tidligere produksjoner med "Janne & Company" (Zombies, Enter, Stories m.fl.) En jobber i en prossess som om det skulle bli en produksjon. Her får en danse ut følelsene sine; - Sårbarhet, tidsklemma, anneledeshet, utilstrekkelighet etc.

Musical/show Voksne
Danser fra kjente musicaler, salsainspirert koreografi, partnerarbeid, jazz og mye, mye mer. Latteren ligger løst med en deilig uhøytidelig stemning.

Barre au sole
er en teknikk-klasse inspirert av klassisk ballett. Alle øvelsene foregår liggende/sittende på gulvet. Øvelsene har fokus på å styrke turn out og kjerne-muskulaturen, noe som er med på å forbedre senter, teknikk og holdning i andre danseklasser. Ettersom øvelsene foregår liggende/sittende på gulvet er det lettere å fokusere på bruk av riktige muskelgrupper. .

 
Stretch
Kort oppvarming, deretter strekkes alle kroppens muskler med effektive tøyninger. Vi benytter oss av tøyestrikk, yogablokker og yogabelter. Veldig effektivt for forlengelse muskelatur/smidighet.

NYHET! Zumba
Utvilsomt den råeste treningsform noensinne! Danseworkout til salsarytmer som får deg i knallform på rekordtid. Kondis, styrke og smidighet mens du har det gøy!

Kundalini Yoga
Kundalini yoga er en komplett yogaform som skaper balanse mellom kropp, sinn og sjel. Vi benytter oss av dynamiske øvelser, puste-teknikker, meditasjon, mantra og avspenning. Kundalini yoga gir deg: Økt konsentrasjon og tilstedeværelse,- mer energi og overskudd, sterk kjernemuskelatur, økt fleksibilitet, indre ro, bedre hukommelse, bedre søvn, bedre fordøyelse, balanserer nerve- og hormonsystemet. Kundalini yoga gir raske resultater. Kurset passer for alle. Du trenger ingen forkunnskaper, og heller ikke være hverken myk eller sterk. Kom som du er!